Sanature Maandverband Nacht

Sanature is dermatologisch getest en een gecertificeerd medisch hulpmiddel. Dit maakt Sanature bij uitstek geschikt voor gebruik bij een gevoelige of geïrriteerde huid.

Lees meer...

Inhoud: 10 stuks

Sanature maandverband heeft een natuurlijke 100% katoenen kern en toplaag, vleugels voor een betere pasvorm en biedt de beste bescherming bij een gevoelige of geïrriteerde huid. Sanature Maandverband Nacht is geschikt voor nachtelijk gebruik bij een bovengemiddelde vloed.

De natuulijke en volledig katoenen HyDri filter zorgen er voor dat de huid altijd droog en fris aan blijft voelen.

Een volledig katoenen kern is essentieel voor een gezonde hygiëne bij een gevoelige huid. De 100% katoenen kern van Sanature is van nature super absorberend zonder gebruik te maken van chemische absorberende korrels en zort er voor dat de huid goed kan blijven ademen.

Sanature is dermatologisch getest en een gecertificeerd medisch hulpmiddel. Dit maakt Sanature bij uitstek geschikt voor gebruik bij een gevoelige of geïrriteerde huid. Sanature minimliseert de kans op het ontstaan van jeuk, roodheid of een branderig gevoel.

De delicate zachtheid van katoen en een superieure pasvorm met respect voor de natuurlijke pH-waarde van de huid.

Sanature Maandverband dag: 100% Katoen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »