Verzenden en Retourneren

Verzenden

Uw pakket thuis laten bezorgen
Wanneer uw bestelling en betaling binnen zijn, zal uw pakket binnen 5 werkdagen bij u aan de deur aangeboden worden.

 

Verzendkosten 

De verzendkosten van een pakket in België en Nederland: € 6,95

 

Goed om te weten !

Wij, van zonderparfum.be streven naar goedkope, maar vooral betrouwbare verzendmogelijkheden voor de klant. We blijven dan ook kijken naar de aanbiedingen van diverse betrouwbare partners voor een goedkopere verzending van de pakketten.

De verzendkosten worden bij zonderparfum.be niet doorberekend in de prijs van onze producten. Zo kunnen we u de producten tegen een eerlijke, lage prijs blijven aanbieden.

 

Annuleren

U kunt uw bestelling annuleren zolang deze nog niet is verstuurd of wanneer uw bestelling al is verzonden kunt u het pakket weigeren bij de bezorger.

De betaling die zonderparfum.be van u ontvangen heeft, zowel het aankoopbedrag als de verzendkosten, zal op uw rekening worden teruggestort. Dit gebeurt binnen 30 dagen na het van u correct terug ontvangen pakket.

 

Afkoelperiode en Retourneren

Na het ontvangen van uw pakket, heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen. U kunt binnen deze periode, zonder opgaaf van reden uw annulatie bij zonderparfum.be bekendmaken. De afkoelperiode van 14 dagen gaat in op de dag na levering. Na het aanmelden van uw herroepingsrecht heeft u nog 14 dagen de mogelijkheid om het pakket of afzonderlijke producten daadwerkelijk te retourneren bij zonderparfum.be. Het product of pakket dient in een onbeschadigde staat te verkeren en zo oorspronkelijk mogelijk bij ons terug te komen.

Zonderparfum.be zal de gehele aankoopsom (inclusief de berekende verzendkosten) aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

U kunt het product of pakket retourneren via de pakkettendienst waar zonderparfum.be gebruik van maakt, wij zorgen dan dat het pakket bij u wordt opgehaald en bij ons wordt terugbezorgd.

U kunt ook gebruik maken van een andere dienst om het pakket terug te laten bezorgen.

Wanneer u het pakket bij een Kialapunt of andere parcelshop laat terugbezorgen, zullen we ook de vervoerskosten van en naar het afhaalpunt in rekening moeten brengen (€ 0,39 per kilometer tussen het retouradres van zonderparfum.be en het afhaalpunt)

Alle annuleringen en retourneringen dienen schriftelijk via de mail of de post aan zonderparfum.be kenbaar worden gemaakt. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam, bankrekeningnummer en bestelnummer te vermelden.

Let op: In verband met eventuele fraude stort zonderparfum.be het bedrag terug op het rekeningnummer dat u heeft opgegeven bij uw bestelling.

De reeds betaalde bedragen voor de geannuleerde of geretourneerde producten of pakketten worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Het te retourneren product of pakket kunt u terug sturen naar onderstaand adres:

zonderparfum.be
Vroenhof 24, bus 3
3640 Kinrooi
België

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »