Unity Cosmetics Vloeibare Foundation 722 Alabaster

De vloeibare, minerale foundation Alabaster kan worden opgebracht als egaliserende basis voor het gezicht, maar door de hoge pigmentatie ook als camouflagecrème worden gebruikt.

Lees meer...

Inhoud: 30 ml

De Unity Cosmetics hypo-allergenen vloeibare Foundation Alabaster bestaat uit meer dan 50% water in plaats van olie waardoor de poriën niet verstopt raken en de foundation licht aanvoelt. 

De foundation bevat titanium dioxide dat de huid beschermt tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling. Ricinusolie en toegevoegde siliconen verzachten en kalmeren de huid.

De foundation zit in een luchtledig pompflesje. De foundation blijft extra lang goed vanwege het feit dat er geen lucht of vuil in het pompflesje kan komen. Dat maakt de foundation zeer hygiënisch!

De Unity Cosmetics Foundation Alabaster  zijn parfumvrij en parabeenvrij.

Tip van Unity Cosmetics:

  • Bij het eerste gebruik moet er eerst een aantal keren gepompt worden voordat de foundation uit het flesje komt. Dit kan versneld worden door het flesje eerst even te schudden, en vervolgens enkele malen het pompje in te drukken. Na enkele voelbaar 'schokkende' bewegingen in het flesje komt de foundation omhoog. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »