Zarqa Baby & Kind - Baby Billen Spray

Geen enkele baby ontkomt in meer of mindere mate aan luieruitslag, een zeer pijnlijke aandoening aan de billetjes van de baby. Met de Zarqa Baby Billen Spray kan je deze pijnlijke plekken behandelen zonder ze aan te raken.

Lees meer...

Inhoud: 100 ml

Geen enkele baby ontkomt in meer of mindere mate aan luieruitslag, een zeer pijnlijke aandoening aan de billetjes van de baby. Voor zachte verzorging van de (pijnlijke) billetjes, heeft Zarqa de Baby Billen Spray vernieuwd. De vernieuwde receptuur is verrijkt met D-panthenol en 10% zinkoxide en voedt en verzorgt de kwetsbare babyhuid. Zinkoxide helpt bij het gezond houden van de huid en ondersteunt het herstellend vermogen.

Met de Zarqa Baby Billen Spray kan je deze pijnlijke plekken behandelen zonder ze aan te raken. Met de fijne verstuiving kan je gericht de plek behandelen en hoef je de crème niet uit te wrijven. De Baby Billen spray verzacht, verzorgt en beschermd. De spray is ook preventief te gebruiken én het is ideaal te gebruiken tussen de huidplooien van je kindje om smetplekken te voorkomen. De spray zit in een handige tube, waardoor het hygiënisch en zuinig in gebruik is. De tube is voorzien van een 360º applicatie. Hierdoor kan je altijd sprayen, zelfs ondersteboven.

Zarqa Baby & Kind verzorging
Zarqa heeft een speciale zuivere baby- en kinderlijn (tot 12 jaar) ontwikkeld, bestaande uit vijf zachte verzorgingsproducten voor je kindje. Deze verzorgingsproducten behandelen, reinigen, verzorgen en verzachten de huid van je baby en kind op een milde en zuivere manier.

Verzorging van de Baby- & Kinderhuid
Het is belangrijk de huid van je kindje te leren kennen en deze van begin af aan goed te inspecteren en te verzorgen met huidvriendelijke producten. Het tere en kwetsbare babyhuidje wil je tenslotte niet onnodig belasten. De afgelopen 25 jaar is het percentage baby’s en kinderen met een overgevoelige huid of eczeem explosief gestegen. Het gebruik van producten met onnodige toevoegingen (parfum, conserveringsmiddelen, etc.) is hier een grote veroorzaker van.

Voorkom allergie op latere leeftijd
Wist je dat de huidbarrière van kinderen tot 12 jaar nog niet uitontwikkeld is en dat de overmatige blootstelling aan onnodige toevoegingen in verzorgingsproducten op latere leeftijd kan resulteren in allergieën?

Waarom Zarqa?
ph- neutraal
bevat geen parfum
bevat geen paraffine
bevat geen kleurstof
bevat geen allergenen
geen parabenen
zeepvrij
vrij van conserveringsmiddelen en dierlijke extracten.

Kortom; de Zarqa producten zijn effectieve, zuivere formuleringen zonder overbodige toevoegingen en maakt de verzorging van de huid veilig.
- reinigt en verzorgt de kwetsbare huid én haartjes.
- prikt niet in de oogjes.
- respecteert de natuurlijke huidbalans .

De Zarqa Baby Billen Spray zit in een hygiënische sprayflacon.

Zarqa Baby & Kind Baby Billen Spray: Aqua
Purificata
Paraffinum Perliquidum
Emulsifier
Prunus Amygdalus
Zinc Oxide
Dimethicone
Stabiliser
Preservative
L-Carnosine
Panthenol
Tocopherol
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »