Zarqa Body - Dead Sea Treatment Lotion

Zarqa Dode Zee Zout Behandellotion is op basis van sterk geconcentreerd Dode Zee zoutwater en hierdoor kan de huid de werkstoffen van een kuurproduct of crème goed opnemen.

Lees meer...

Inhoud: 200 ml

Dode Zee zout heeft van nature een intensieve zuiverende werking. Rode plekken, dode huidschilfers en puistjes worden minder door de positieve werking op het celvernieuwingsproces van de huid. Het kuren aan de Dode Zee met Dode Zee modder en zout wordt al eeuwenlang als heilzaam ervaren. 

Zarqa Dode Zee Zout Behandellotion is op basis van sterk geconcentreerd Dode Zee zoutwater en is ideaal in gebruik indien je zelf geen bad hebt. Voor veel huidbehandelingen wordt sprayen of het vochtig deppen van de huid met Dode Zee zout altijd geadviseerd. Zorg dat je de Zarqa Dode Zee Zout Behandellotion aanbrengt op de gereinigde huid. Hierdoor kan de huid de werkstoffen van een kuurproduct of crème goed opnemen. 

Gebruik van de Behandellotion: Reinig eerst de huid. Maak vervolgens de huid of de te behandelen huidplekken met de spray goed nat, zodat de heilzame mineralen hun werk kunnen doen. Laat dit even intrekken en vervolg de rest van de voor jouw probleem geadviseerde behandeling. Ook kan je ervoor kiezen om de Zarqa Dode Zee Zout Behandellotion af te spoelen. Mocht je de behandellotion te geconcentreerd vinden, dan kan deze worden verdund met water. 

Waarom Zarqa Dode Zee Zout Behandellotion?
ideaal als basis voor een therapeutische kuur 
100% puur Dode Zeezout water 
zorgt voor een betere opname van de voedingsstoffen in de huid

Zarqa Body Dead Sea Treatment Lotion: Aqua
Maris Sal 25
Sodium Hyaluronate
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »