Zarqa Salt - 100% Pure Dead Salt (1Kg)

Het dode zee zout wordt op een natuurlijke wijze in de Jordaanse zon gedroogd. Hierdoor blijft er een extreem hoog gehalte aan mineralen -vooral magnesium- en sporenelementen in het zout zitten.

Inhoud: 1 kg

Zarqa Pure Dode Zee zout wordt op een natuurlijke wijze in de zon gedroogd. Hierdoor blijft er een extreem hoog gehalte aan mineralen (vooral magnesium) en sporenelementen in het zout zitten. De Dode Zee wordt gevoed door onderaardse mineraalrijke bronnen en ligt op ca. 400 meter beneden de zeespiegel. Door deze uitzonderlijke ligging en klimatologische omstandigheden ontstaat er een ongekend hoge oppervlakteverdamping, waardoor de concentratie aan mineralen onwaarschijnlijk hoog is. 

Zarqa Pure Dode Zee zout heeft een herstellende werking op de huid en is ook geschikt voor de verzorging van huidproblemen. 

Waarom Zarqa Pure Dead Sea Salt ? 
> het zout kan gebruikt worden in een whirlpool. 
extreem hoog gehalte mineralen 
hoog gehalte magnesium 
> zout niet machinaal gedroogd 
parfum- en conserveringsvrij 

Waarschuwing:  Zarqa Pure Dead Sea Salt is uitsluitend voor uitwendig gebruik. Oogcontact vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Zarqa Salt Pure Dead Sea Salt: Natrium Chloride
Kalium Chloride
Magnesium Chloride
Calcium Chloride
Natriumbromide
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »